Seja Bem-Vindo ao Super Jogos Aproveite os melhores jogos online!

0%

TOMANAP

Jocul clasic al copilariei TOMANAP, Este acum disponibil on-line, intr-o varianta semi "multiplayer". Tari, orase, munti, macaco, nume, animale si plante sunt domeniile definitiva de acest joc. Multa distractie!

Author :
admin
Launched :
maio 6, 2013
Played :
132 views
Favorited :
4 Times
Rating :
1 Estrela2 Estrelas3 Estrelas4 Estrelas5 Estrelas (Sem votos)
Loading...
Descriptions :
Jocul clasic al copilariei TOMANAP, Este acum disponibil on-line, intr-o varianta semi "multiplayer". Tari, orase, munti, macaco, nume, animale si plante sunt domeniile definitiva de acest joc. Multa distractie! Sunt 3 jucatori virtuali, unul tu, unul macaco, o personalitare cu cele mai bine stiute definitii si robô un adevarat dictionar enciclopedic. Pentru inceput, em timp de zece secunde ai posibilitatea de uma literatura alege o din cele ce ruleaza. O dados aleasa literatura, ea nu se va mai Repeta la celelalte runde. Vor fi 10 runde. Completati no intervalo de máxima de 75 secunde tot CEEA ce cunoasteti din domeniile aratate, cuvinte ce incep cu literatura aleasa. Daca reusiti SA terminati mai Repede de 75 de secunde Primiti un bônus cuidado va poate avantaja mai mult la puncte.

Instructions :
Sunt 3 jucatori virtuali, unul tu, unul macaco, o personalitare cu cele mai bine stiute definitii si robô un adevarat dictionar enciclopedic. Pentru inceput, em timp de zece secunde ai posibilitatea de uma literatura alege o din cele ce ruleaza. O dados aleasa literatura, ea nu se va mai Repeta la celelalte runde. Vor fi 10 runde. Completati no intervalo de máxima de 75 secunde tot CEEA ce cunoasteti din domeniile aratate, cuvinte ce incep cu literatura aleasa. Daca reusiti SA terminati mai Repede de 75 de secunde Primiti un bônus cuidado va poate avantaja mai mult la puncte.

Leaderboard    There are no best players... Play this game to become the best player!LEave Comment

You must be logged in to post a comment.